Winkel marketing met narrowcasting 

Er zitten veel voordelen aan het gebruik van narrowcasting voor jouw winkel marketing. Door te kiezen voor narrowcasting zal je in staat zijn om jouw boodschap zo helder mogelijk bij de juiste doelgroep te krijgen. Wat zijn precies de voordelen voor deze vorm van marketing? Tijd om daar achter te komen.  

Gericht op de doelgroep 

Het eerste voordeel is dat narrowcasting netwerken erg doelgroepgericht zijn. Dit komt door het feit daat het publiek duidelijk gedefinieerd is door tijd, plaats en activiteit. Door de doelgroep direct aan te spreken met op maat gemaakte content, door middel van interactieve digitale displays, kunnen bedrijven de ruis doorbreken en de relevantie en interesse van echte potentiële kopers vaststellen. 

Narrowcasting voor een select publiek 

Narrowcasting creëert ook de mogelijkheid om diverse stukken content te presenteren aan een select publiek. Je kunt narrowcasting content laten maken specifiek voor jouw doelgroep. Deze content kan promotioneel van aard zijn, maar kan ook gebruikt worden om meer informatie te geven over een bepaalde dienst. Content kan worden gepresenteerd in vele verschillende formaten, zoals video, flash of bewegende beelden. 

Deze content kan eenvoudig worden bijgewerkt en aangepast aan specifieke momenten. In tegenstelling tot traditionele gedrukte media is narrowcasting veel voordeliger  omdat de aanschaf van digitale displays meestal maar eenmalig is. Ook zijn de kosten voor het ontwikkelen en aanpassen van content relatief laag in vergelijking met gedrukte media. Dit maakt het een prima investering om te maken voor jouw bedrijf.